Inspiration Lifestyle Reviews

The Weekly Vegan Update #7

Nederlandse Versie

Hi everyone! It’s been a while since my last Weekly Update, so I thought I’d catch up with you. Please join me for the seventh edition!

Brand rep for @lillianlaceyjewellery
I’ve got some exciting news to share with you! I approached Abigail from Lillian Lacey Jewellery and asked if they were still looking for someone to promote their web shop. She got back to me two days ago and told me that this was indeed the case! I’m super happy that I will be able to give my loyal followers a 10% discount on her products. Follow this link or use the code LISA10 at the checkout!

And make sure to follow Lillian Lacey Jewellery on Instagram and Facebook!

Vegan double cheeseburger with sweet potato fries

International Double Cheeseburger Day
I’ll take almost every opportunity to spread the word about veganism. When I read that International Double Cheeseburger Day (jeez, what a mouthful!) was coming up, I decided to make some delicious vegan burgers to show ’em how it’s done. I chose the Beyond Burger (Beyond Meat) which tastes so real that I had to check the packaging twice to see if it was really vegan! But it’s not a cheeseburger without cheese, which is why I used Violife cheese to make it even better. I had sweet potato fries with it which made it just perfect. I can’t wait till the next double cheeseburger day!

Elderberry jam
In other news today… I made elderberry jam this week and it’s absolutely divine. I had croissants with elderberry jam yesterday, tres délixieus! Every year I’m slightly worried I might poison myself (elderberry seeds contain a cyanide including glycosides) but I’ve survived the first spoonful of jam so it’s all safe. If you want to make elderberry jam please always make sure you’re picking them from the right plant and when you’ve done so, cook the berries to destroy the glycosides. ⁣I’ll make sure to put the recipe on the website asap so you can enjoy your own home-made elderberry jam as well!

That’s it for this week, my vegan friends! See you next week! xx
Lisa

Photo by Chris Lawton on Unsplash

 


chris-lawton-5IHz5WhosQE-unsplash

De Wekelijkse Vegan Update #7

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje terug dat ik mijn laatste vegan update plaatste, dus ik dacht, ik schrijf er weer eens een!

Vertegenwoordiger voor @lillianlaceyjewellery
Ik wil gelijk beginnen met het leukste nieuws delen! Ik benaderde onlangs Abigail van Lillian Lacey Jewellery met de vraag of ze nog steeds op zoek waren naar iemand om hun webshop te promoten. Twee dagen geleden antwoordde ze dat dit inderdaad het geval was en dat ze mij graag als zogeheten “brand rep” ziet! Ik ben super blij dat ik mijn trouwe volgers binnenkort 10% korting mag geven op haar producten. Volg deze link of gebruik de code “LISA10” bij het uitchecken!

En volg Lillian Lacey Jewellery op Instagram en Facebook!

Internationale Dubbele Cheeseburger Dag
Ik grijp zo’n beetje elke gelegenheid aan om veganisme te verspreiden. Toen ik laatst las dat het binnenkort Internationale Dubbele Cheeseburger Dag (jeetje, wat een woord) zou zijn, besloot ik heerlijke vegan hamburgers te maken om te laten zien hoe het moet! Ik koos voor de Beyond Burger (Beyond Meat) die zó echt smaakt dat ik maar liefst twee keer de verpakking moest checken om te zien of het wel écht vegan was! Het is natuurlijk geen cheeseburger zonder kaas, daarom heb ik plakjes Violife kaas gebruikt om het nóg beter te maken. Ik had zoete aardappel frietjes erbij, echt smullen! Ik kan niet wachten tot de volgende dubbele cheeseburger dag!

Vlierbessenjam
Ik heb deze week vlierbessenjam gemaakt en het is echt goddelijk lekker gewoon. Ik had gisteren croissants met vlierbessenjam, tres délixieus! Elk jaar ben ik een beetje bang dat ik mezelf vergiftig (de zaadjes van vlierbessen bevatten cyanide en glycosiden) maar ik heb de eerste lepel jam overleefd, dus het is helemaal veilig. ALs je zelf vlierbessenjam wil maken, zorg er dan altijd voor dat je honderd procent zeker weet dat je vlierbessen hebt (er zijn genoeg bessen die erop lijken maar het niet zijn!). Kook de bessen goed door om de giftige stoffen te vernietigen.

Ik zal ervoor zorgen dat het recept zo snel mogelijk op de website staat, zodat ook jij kunt genieten van je eigen vlierbessenjam!

Dat is het weer voor deze week, mijn vegan vrienden! Ik zie jullie volgende week! xx

Lisa

Foto door Chris Lawton op Unsplash

0 comments on “The Weekly Vegan Update #7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: