Lifestyle

The Weekly Vegan Update: Winners Announced and Livia’s Nugglets

Nederlandse Versie

This week is all about the three winners of my giveaway, and a new vegan product I discovered – Livia’s Nugglets.

#zerowaste giveaway on Instagram
Today was the day: I made three people happy with a handmade bag! Congratulations to @marielouise_hd, @momnursestudentfoodie and @nevernotcooking.nl – I hope the bags come in handy! I always use mine when going to the market, for my fruit and veggies. And completely #zerowaste, what else could you wish for?

Haven’t won anything? No worries. Kitchenoflion turns one year old in August and given the success of this giveaway, there will certainly be another one. So keep tuned – you never know if you’ll be lucky this time!

61660792_140528160354427_9109526399951944147_n

Livia’s Nugglets raw cookie dough
I found something new at Sainsbury’s: little “nugglets” of raw cookie dough with a layer of chocolate. And it’s finger licking good! They are a bit pricey though, £1.50 for 35 grams, but sometimes you should spoil yourself a bit, am I right? I secretly hoped they would taste a bit like Maltesers, but they are soft on the inside, not crunchy like Maltesers are. But I definitely recommend these if you want a little “healthy” snack on the go!

Photo by Kristaps Grundsteins on Unsplash


kristaps-grundsteins-536764-unsplash

Deze week staat in het teken van de drie winnaars van mijn giveaway, en een nieuw vegan product dat ik ontdekt heb – Livia’s Nugglets.

#zerowaste givaway op Instagram
Vandaag was het dan eindelijk zover: ik mocht drie mensen blij maken met een handgemaakte tas! Gefeliciteerd @marielouise_hd, @momnursestudentfoodie en @nevernootcooking.nl – ik hoop dat de tas van pas komt! Ik gebruik de mijne altijd als ik naar de markt ga, het is handig om groente en fruit in mee te nemen. En volledig #zerowaste, wat wil je nog meer?

Niks gewonnen? Niet getreurd. In augustus bestaat Kitchenoflion één jaar, en wie jarig is, trakteert! Gezien het succes van deze giveaway zal er zeker nog eentje komen. Dus wie weet!

61660792_140528160354427_9109526399951944147_n

Livia’s Nugglets raw cookie dough
Ik vond iets nieuws bij de supermarkt: kleine balletjes raw cookie dough met een laagje chocolade. En lekker dat het is! Ze zijn wel een beetje aan de prijzige kant,  £1.50 (omgerekend bijna €1,70) voor 35 gram, maar af en toe mag je jezelf best verwennen, toch? Stiekem hoopte ik dat ze een beetje naar Maltesers zouden smaken, maar helaas zijn ze zacht, niet zoals Maltesers dat zijn. Maar zeker een aanrader als je een keer “gezond” wil snacken!

Photo by Kristaps Grundsteins on Unsplash

0 comments on “The Weekly Vegan Update: Winners Announced and Livia’s Nugglets

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: