Recipes

Vegan Valentine Chocolate

Nederlandse Versie

IMG_4422

Hello everyone! I hope you are having a lovely Valentine’s Day today! You should be with your loved one and enjoy, even if that loved one is you! A little bit of self care comes a long way, so go treat yourself with these awesome vegan three ingredients chocolate hearts!

Prep 10 minutes
Portions 12

Ingredients:

  • 300 gr vegan chocolate (I used Cadbury Bournville)
  • 4 scoops of almond butter
  • a hand of puffed rice

Melt the chocolate au bain marie and stir the almond butter through. Continu to stir until it is shiny, smooth and completely melted. Turn off the stove and stir the rice pops through. If you feel like more than just one hand of rice pops, go for it! It will make the chocolate bites more crunchy. After this, pour the liquid into a silicon baking mold (I used one with little hearts, from flying tiger)

Let the liquid chocolate cool before you put it in the freezer. Leave for 2 hours or overnight. Enjoy and have a lovely Valentine’s Day!

This post contains no sponsored content.

 


IMG_4422

Hallo allemaal! Ik hoop dat jullie vandaag een mooie Valentijnsdag hebben! Vandaag staat in het teken van bij je geliefde zijn en genieten, zelfs als die geliefde jijzelf bent! Zelfliefde is erg belangrijk, dus trakteer jezelf op deze heerlijke vegan chocoladehartjes die je maakt met maar drie ingrediënten!

Voorbereiding 10 minuten
Porties 12

Ingrediënten:

  • 300 gram (vegan) pure chocola
  • 4 flinke lepels amandelpasta
  • 1 handje gepofte rijst

Smelt de chocolade au bain marie en roer de amandelpasta erdoorheen. Blijf roeren tot het glanzend, glad en volledig gesmolten is. Zet het vuur uit en roer een handje gepofte rijst erdoorheen. Als je zin hebt in meer crunch kun je meer toevoegen, go for it! Giet hierna de chocolademix in een siliconen bakvorm (ik gebruikte er een met hartjes van Flying Tiger).

Laat de chocolademix afkoelen voordat je de bakvorm in de vriezer legt voor twee uur, of laat een nachtje in de vriezer staan. Geniet ervan en een fijne Valentijnsdag gewenst!

Deze blogpost bevat geen gesponsorde content.

0 comments on “Vegan Valentine Chocolate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: