Reviews

My Inspired by Ivy bracelet

IMG_20180906_112240_385

Nederlandse Versie
Yesterday, my sister came to Oxford and we had a lovely time! Furthermore, she brought a small package for me – the bracelet I’d ordered at Inspired by Ivy.

This beautiful bracelet was made by Joyce, also known from nevernotcooking. I’m not going to tell the story behind Inspired by Ivy – I’ll leave that to Joyce, the owner of the etsy shop (You can read the story here). But what I do want to say is that I think you should follow her on Instagram, not only because she makes beautiful jewelry, but also because she’s such a strong and inspiring woman. I can’t imagine what I’d done if I were in her shoes. It takes so much strength, courage and love to get where she’s at now.

I’m proudly wearing this bracelet now. It’s even more special to me because of the story behind it.

I heard that she’ll be doing a giveaway when she reaches 250 followers – another reason to visit her profile and click the “follow” button!


IMG_20180906_112240_383IMG_20180906_112240_385

Gisteren bracht mijn zusje een bezoek aan Oxford en we hadden het heel erg gezellig samen! Daarnaast bracht ze een klein pakketje met zich mee – het armbandje dat ik besteld had bij Inspired by Ivy.

Dit prachtige armbandje werd gemaakt door Joyce, ook wel bekend van nevernotcooking. Ik ga niet het verhaal achter Inspired by Ivy vertellen – dat laat ik aan Joyce over, de eigenaar van de Etsy shop (je leest het verhaal hier). Maar wat ik wel wil zeggen, is dat ik denk dat je haar zou moeten volgen op Instagram. Niet alleen omdat ze prachtige sieraden maakt, maar ook omdat ze zo’n sterke en inspirerende vrouw is. Ik kan me niet voorstellen wat ik had gedaan als ik in haar schoenen stond. Het vergt heel veel kracht, moed, en liefde om te komen waar zij nu is.

Ik draag nu trots dit armbandje. Het voelt extra speciaal door het verhaal dat erachter zit.

Ik hoorde dat ze een giveaway gaat organiseren als ze 250 volgers heeft – nog een reden om haar Instagram profiel op te zoeken en op de “volgen” knop te drukken!

0 comments on “My Inspired by Ivy bracelet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: